Töövarjupäev

18. novembril osalesid vanemate klasside õpilased töövarjupäeval. Päeva eesmärk on anda ülevaade erinevate asutuste igapäevastest tegemistest ja kohustustest ning äratada huvi majanduse, ettevõtluse ja töötegemise vastu. Eelnevalt olid klassijuhatajad kõnelnud erinevatest ametitest ning palunud õpilastel kirja panna, kuhu nad soovivad töövarjuks minna. Nii leidsimegi Suure-Jaani vallas koostöövalmid asutuste ja ettevõtete juhid, kes olid nõus meie õpilastele oma asutuses toimivaid ameteid tutvustama. Töövarjupäeval aitasid meid: Aime Elts, Leho Aule, Janar Ressar, Suure-Jaani lasteaed „Sipsik“, Suure-Jaani raamatukogu, Suure-Jaani autoteenindus, Suure-Jaani „Lehola Varahaldus“, Arjadi talu, Reet Saar, Vaike Hommik, Laivi Ots, Mati Hansen, Uno Jürisson. TÄNAME!

Kommenteerimine on suletud.