Lugesime “Tähekesi”, tegime viktoriini

„Tähekeste“ ettelugemisõhtu õpilaskodus
19. oktoobril toimus „Tähekeste“ ettelugemise õhtu, kuhu kogunesid nooremad rühmad. Tähistasime ajakirja „Täheke“ 50-ndat ilmumisaastat. Raamatukogutöötaja Milvi Ruut rääkis, millest ajakirjas kirjutatakse, kes seal kirjutavad ja joonistavad. Saime teada, et „Tähekesele“ saavad ka lapsed ise kirjutada, joonistada. Ajakiri on olnud juba laste emade, isade lugemislaual. Praegu on võimalik „Tähekest“ lugeda ka internetis, lisaks saab seal mängida põnevaid mänge.
Meie lugemisõhtu lugejad olid Peeter Paul, Raili, Marie ja Milene. Nad lugesid „Tähekesest“ ette erineva sisuga lugusid. Elevust tekitasid anekdoodid ja meeleolu muutus lõbusaks. Õhtu lõppes viktoriiniga. Kõik osalejad olid aktiivsed vastajad.

Kommenteerimine on suletud.