EO Jalgpalliturniir Viljandis

12.mail toimus Viljandis koostöös Viljandi JK Tulevikuga Eriolümpia Eesti Ühenduse jalgpalliturniir.

Turniiril osales 19 võistkonda üle Eesti erinevatest EO Eesti Ühendus asutustest, kokku 170 sportlasega. Eraldi alagrupi moodustasid ühendava spordi võistkonnad, kus ühes võistkonnas võistlevad eriolümpia sportlased ja partnerid ehk siis tavasportlased. Tavasportlased olid kohal kolmest jalgpalliklubist – FC Tartu, FC Ülenurme ja FC Helios Võru. Eriolümpias võisteldakse erinevates tugevusgruppides ehk divisjonides, seega üldvõitjat välja ei selgitata. Sellel aastal oli turniiril neli erinevat tugevusgruppi ja lisaks siis ühendava spordi võistlusgrupp.

Lahmuse Kool tuli oma divisjonis I kohale.

Meie kooli esindasid Maria Soll, Andris Järv, Rando Allese, Artur Allese, Marttin Allese, Rauno Zanin, Renek Soopärg, Kevin Ani ja Michael Tarakanov. Tublisi sportlasi treenis Mati Klamp.

Kommenteerimine on suletud.