Orienteerumispäev

10.oktoobri pärastlõunal kutsus koolikell meid orienteerumispäevale. Kogunesime klasside kaupa ja meile anti kätte kaart kooli ümbrusega, mille järgi pidime liikuma. Ülesanded olid huvitavad ja päris rasked, aga toetusid kõik meeskonnatööle. Meie klassi liidriteks said tüdrukud Anu ja Maria. Pidime pool liitrit vett väga täpselt jagama viide topsi, mõõtma 25 m – kasutades sobivat mõõdulinti, koos ühel matil seistes pidime selle ümber pöörama maad mitte puudutades, tundma puid nende lehtede järgi, ületama koos raba jalgu märjaks kastmata ja palju muud. Ülesanded olid valmis mõelnud õpetajad Kristjan ja Raivo. Kuigi kogu aeg sabistas vihma, ei pannud me seda tähele, vaid pühendusime tulemustele. Aitäh toreda päeva eest.
6. ja 8. klass koos õpetaja Eviga

Kommenteerimine on suletud.