Hoiame oma südant iga päev!

Nii rõõmsalt algas meie kooli südamenädal!

Algab ÕUNAKESE KÕND!

Õunakese kõnd või jooks, kuidas kellegi süda lubas.

Mina ise saan mõjutada oma südame tervist

Tervis loodusest

Ravimtaimed

Näitus RAVIMTAIMEDE RAAMATUTEST

Männivaik ravib väiksemaid haavu...

Tervis ja loodus

Erinevad südamed, erinevad mõtted

16. aprillil algas südamenädal. Kooli meditsiinitöötaja Helle Jürisson lükkas südamenädalal käima hulgaliselt toredaid ettevõtmisi. Rühmade jalutuskäigud looduses, kus vaadeldi ja korjati sobivaid puuoksi, et jälgida pungade, lehtede tekkimist. Vestlustunnid ja näitus tervislikest eluviisidest – õp Maire Reimand, ravimtaimede näitus – õp Milvi Ruut, õunakese kõnd – õp Kristjan Kärt, valmisid südamlikud südameplakatid kõigilt rühmadelt- kõik kasvatajad, esmaabi õppus, kus külalisena esines Merit Laan. Hoiame oma südant iga päev!

Kommenteerimine on suletud.