Tervisetund Suure-Jaani Noortekeskuses

30. novembril käisime koos oma õpetajate ja lisa aasta õpilastega Suure-Jaani Noortekeskuses, kus toimus terviseteemaline tund. Mida kuulsime?
Renek: „Seal räägiti, kuidas hoiduda haigustest ja kuidas kaitsta ennast nakkavate viiruste eest , mis võib ka ära tappa“.
Maria: „Saime teada, kuidas võib aidsi nakatuda ja palju muudki . Mängisime ka mängu, et üks mees luges loo ette ühest tüdrukust ja siis me pidime sellest rääkima ja hinded andma. Lugu rääkis tüdrukust, kes tahtis minna oma poisi juurde, aga ta ei saanud kuidagi üle jõe, sest sild põles ära jne. Saime teada palju vajalikke asju. See õhtu oli tore“ 
Anu: „Meile räägiti seal seksuaalsusest ja seksist. See oli natuke naljakas, aga muidu väga õpetlik. Sinna minek oli väga hea mõte ja mulle meeldis seal väga“ 
Mihkel: „Me käisime Suure-Jaani noortekas, seal panime algul kirja oma nimed, kellaaja ja siis läksime ülesse, kus hakati rääkima igasugustest asjadest. Sain teada seal kollatõvest ja siis veel HIV viirusest.“

Kommenteerimine on suletud.