ERIOLÜMPIA EESTI ÜHENDUS TÄHISTAS LAHMUSE KOOLI VÕIMLAS EUROOPA KORVPALLINÄDALAT

17. novembril 2011. peeti juba viiendat korda Euroopa korvpallinädalat. Tippsündmusena toimusid Lahmuse Kooli võimlas Eriolümpia Eesti Ühenduse korvpalli meistrivõistlused, mille valmistas ette ja viis läbi Lahmuse Kooli korvpalliringi juhendaja Kuuno Tiitus. Korvpallinädala eesmärk on propageerida puuetega inimeste hulgas korvpallimängu. Selle aasta eripäraks oli kaasata tavakoolide õpilasi erinevatesse spordiprojektidesse. Gümnaasiumi õpilased osalesid hariduslike erivajadustega kooli õpilaste võistkondades, kuid korvi nad visata ei võinud, mängudele andsid aga hoogu juurde küll. Korvpallinädala raames toimusid võistkondlikud- ja individuaalvõistlused, kus kõik osalejad said end proovile panna. Osa võttis kuus kooli: Kammeri Kool, Kaelase Kool, Vaeküla Kool, Kroonuaia Kool, Lahmuse Kool, Võhma Gümnaasium.
Tulemused:
Individuaalharjutused, milles üksteiselt mõõtu võeti, olid süstik, suur kaheksa, kolm tabamust. Kolme ala parimaiks osutusid Lahmuse poisid Rauno Zanin, Kevin Happonen, Peeter Uzdanov.
I divisjon: I koht – Lahmuse Kool, II koht – Vaeküla Kool, III koht – Kammeri Kool
II divisjon: Kaelase Kool, Kroonuaia Kool
Võistkondlik arvestus: Lahmuse Kool, Kammeri Kool, Kaelase Kool, Võhma Gümnaasium, Kroonuaia Kool, Vaeküla Kool. Õp Kuuno Tiitus tänab kolleege suurepärase koostöö eest, samuti projekti rahastajaid Euroopa Liitu ja korvpalli Föderatsiooni FIBA, toetajaid „Popsporti“ ja EO Eesti Ühendust. Täname osalemast Võhma Gümnaasiumi korvpallipoisse ja loodame edaspidisele meeldivale koostööle ka teiste tavakoolidega!

Kommenteerimine on suletud.