“Savilinnul” on alati väga, väga tore

18. mail osalesid kooli näitering ja valgusteater õp Kaja Saare juhendamisel teatrifestivalil „Savilind“. Märksõnad, mis kostusid laste suust „Savilinnu“ ürituse kohta – hea, lõbus, naljaks, pikk, super, lahe, huvitav, rõõmus, emotsionaalne, väljendusrikas. Kui küsisin, kas ühtegi negatiivset arvamust polnud, siis vastasid nad, et osad rääkisid liiga vaikselt; ei kuulnud, ma ise pabistasin väga kõvasti. Näiteringi juhendaja arvab, et see on väga, väga hea ja õige üritus lastele, keda huvitab näitekunst. Nüüd mõned näidendid, mis lastele eriti meelde jäid: 2 lapsele meeldis „Väike nõid“ – Tartu Emajõe Kool – etendus oli hästi kõlav, selge näitlejate koostöö oli sujuv ja mõnus tuttav lugu; 3 lapsele jäi meelde „Väikevenna sünnipäev“ – Kammeri Kool – meeldis Väikevend ja üldse mõnus tükk; „Pilleke metsas“ – Päinurme Internaatkool – väga asjalik ja tubli jutustaja; „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“ – Pärnu Kuninga Tänava Põhikool – väga hea näitlejate koostöö, lugu hästi lahedalt lahendatud; 2 last arvasid, et „Mutionu pidu“ oli vahva – Valga Jaanikese Kool – väga tore mutt, mõnus õpetlik ja lastepärane lugu; „Nukitsamees“ – Kosejõe Kool – eriti meeldis pikkade juustega koll.

Kommenteerimine on suletud.