Koolimajas oli JÕULUMAA

17. detsembril oli koolimajas JÕULUMAA:  Piparkoogitoas toimetasid lapsed õp H. Rajamäe ja õp E. Putrolaineniga. „Kuldseid“ jõuluehteid õpetasid tegema õp K. Saar ja E. Kärt. Sepikojas käis töö õp R. Roosi nõuandel, seal valati tina, tegelikult hoopis  „õnne“ ning võis valmistada ka lihtsamaid sepiseid. Õp J. Leemetsaga tantsiti tantsutoas. Lavakaunistamine jõulupeoks toimus õp M. Reimandi ja U. Kuldkepp`i eestvedamisel. Õp T. Männik aitas teha toredaid jõulukaarte. Töökojas valmisid vahvad klaasist jõulupildid õp K. Tiituse suunamisel. Pillitoas võis koos hj E. Saaremetsaga laulda ja pilli mängida. Võimlas oli mängutuba ja seal mängisid koos lastega õp T. Põrk ja J. Metsvahi. Saalis kõlasid talvelaulud õp M. Klambi juhatusel. Kõik vajalikud ettevalmistused jõuludeks said tehtud, Jõulud võivad tulla! Väga tore JÕULUMAA oli, aitäh kõigile kaasalööjatele!

Kommenteerimine on suletud.