12.2010 arhiiv

JÕULUPIDU ning KÄSITÖÖ- ja KUNSTINÄITUS

22.12.2010

22. detsembril kell 13 toimus koolis JÕULUPIDU, mille teema oli JÕULUIME. Avatud oli õpilaste käsitöö- ja kunstinäitus. Toimus lastevanemate üldkoosolek ja vestlused klassijuhatajate ning kasvatajatega. Täname vanemaid, kes tulla said.

Ettevalmistused jõulupeoks

21.12.2010

21. detsembril valmistuti hoolega jõulupeoks: tehti proove ja anti esinemistele veel viimast lihvi ning sätiti korda peoriided.

Jõulusoku külaskäik Lahmuse Koolis

20.12.2010

20. detsembril toimus lõbus ja mänguderohke programm „Jõulusoku külaskäik“. Mängiti vanu häid pähklimänge,  passi- ja kingsepamängu, kodukäijamängu, tarksikku, pimesokku, rebaselõksu, jõulusoku laksutamist. Lõpuks võis oma kätega  jõulutärne ja mesilasvahast küünlaid  meisterdada. Kõik see toimus mõistatuste ja laulu saatel.

Koolimajas oli JÕULUMAA

17.12.2010

17. detsembril oli koolimajas JÕULUMAA:  Piparkoogitoas toimetasid lapsed õp H. Rajamäe ja õp E. Putrolaineniga. „Kuldseid“ jõuluehteid õpetasid tegema õp K. Saar ja E. Kärt. Sepikojas käis töö õp R. Roosi nõuandel, seal valati tina, tegelikult hoopis  „õnne“ ning võis valmistada ka lihtsamaid sepiseid. Õp J. Leemetsaga tantsiti tantsutoas. Lavakaunistamine jõulupeoks toimus õp M. Reimandi ja U. Kuldkepp`i eestvedamisel. Õp T. Männik aitas teha toredaid jõulukaarte. Töökojas valmisid vahvad klaasist jõulupildid õp K. Tiituse suunamisel. Pillitoas võis koos hj E. Saaremetsaga laulda ja pilli mängida. Võimlas oli mängutuba ja seal mängisid koos lastega õp T. Põrk ja J. Metsvahi. Saalis kõlasid talvelaulud õp M. Klambi juhatusel. Kõik vajalikud ettevalmistused jõuludeks said tehtud, Jõulud võivad tulla! Väga tore JÕULUMAA oli, aitäh kõigile kaasalööjatele!

Jõuluetendusel “Isa talveuni”

16.12.2010

16. detsembril vaatasid noorema astme õpilased Viljandi „Ugalas“ jõuluetendust “Isa talveuni“

Jõulueelne ekskursioon Suure-Jaani kirikusse

15.12.2010

15. detsembril tutvusid õp J. Hennu klassi õpilased Suure-Jaani kirikuga. Huvipakkuva ekskursiooni viis läbi õp Kristi Sääsk.

Viljandi Pärimusaidas kuulati jõuluootus-lugusid ja muusikat

14.12.2010

14. detsembril osalesid 1., 2., 4. klassi õpilased ja õp J. Henn Viljandi Pärimusaidas, kus kuulati jõuluootus-muinasjutte ja muusikat. Lugusid jutustas Piret Päär, pille mängis Cätlin Jaago.

Külalised Suure-Jaani vallast

09.12.2010

9. detsembril külastasid Lahmuse Kooli Suure-Jaani vallavanem, volikogu esimees ja valla allasutuste juhid. Tutvustasime kooli tegemisi ja tegime mõisakompleksis väikese ringkäigu.

Sportlik neljapäev

09.12.2010

9. detsembril korraldas kehalise kasvatuse õpetaja sportliku neljapäeva. Õpilastel oli võimalus kelgutada, teha väike talvine matk, mängida tänavakorvpalli.

Avatud õpilaste käsitöö- ja kunstinäitus

08.12.2010

8. detsembrist alates on koolis avatud õpilaste käsitöö- ja kunstinäitus. Töid juhendasid õpetajad Maie Mäerand, Kuuno Tiitus, Helen Rajamäe, Helmi Tilkson, Urve Kuldkepp, Jaana Henn, Raivo Roosi, Maire Reimand, Kaja Saar. KÜLASTAGE MEID!