Loodusretk Labidakivi juurde

21. mail osalesid 2.,3.,4. klassi õpilased koos õp Evi Putrolaineni ja Eda Saaremetsaga RMK Aimla Looduskeskuse programmis „Meeltega metsa“. Programmi eesmärgiks oli õppida tunnetama ümbritsevat loodust erinevate meelte abil; õppida tundma enamlevinuid puid, taimi. Olla loodusele hea sõber. Retke juht oli Pille Udam, kes kõneles tähtsatest asjadest lihtsas keeles. Kuulasime metsa hääli, tegime mikromatka „sipelgana“ (vaatamine), kogusime looduse lõhnad „meelolu purki“ (haistmine), maitsesime metsakohvikus kuusevõrseid, jõhvikakomme, võililli, kortslehti, kasemahla. Mängisime „kompimismängu“, „oravamängu“. Lõpuks jõudsime Labidakivi juurde. Mõõtsime, et kivi ümbermõõt on kakskümmend last, kes hoiavad kätest kinni! Tänu retkejuht Pillele oli meil väga põnev ja õpetlik päev looduses.

Kommenteerimine on suletud.