EESTI ERIOLÜMPIA KORVPALLIVÕISTLUSED

Kolmapäeval 20. novembril korraldas Lahmuse Kool  Eriolümpia Eesti Ühenduse nimel korvpalli meistrivõistlused. Osavõtjad olid  lihtsustatud või toimetuleku õppekavaga õpilaste võistkonnad.  Neil oli võimalus demonstreerida oma oskusi ning saada võistluskogemust.

Esindatud oli 11 kooli: Tartu Kroonuaia Kool, Tartu Maarja Kool, Kiigemetsa Kool, Vaeküla Kool, Pärnu Kuninga Tänava Põhikool, Valga Jaanikese Kool, Räpina Aianduskool, Raikküla Kool, Kammeri Kool, Maarja Küla ja Lahmuse Kool. Korvpalli meistrivõistlustel võisid osaleda kõik Eriolümpia Eesti Ühenduse liikmeasutused.

Võistkonnad jaotati erinevatesse divisjonidesse. Toimetuleku õppekavaga sportlaste võistkonnad moodustasid omaette divisjoni. Mänguaeg oli  2×6 minutit jooksvat aega. Esimese divisjoni võitjaks osutus Lahmuse Kool, teise divisjoni võitjaks Vaeküla Kool ja kolmanda divisjoni võitjaks Tartu Kroonuaia Kool.

Sel päeval oli Lahmusel ligikaudu sada noort, kes võistlesid oma meeskonna nimel. Korvpallipäev oli võistluslik ja emotsioonide rohke.

 

Kommenteerimine on suletud.