02.2014 arhiiv

EO tänuüritus!

26.02.2014

26.veebruaril toimus Vastemõisa rahvamajas EO Eesti Ühenduse parimate sportlaste tänuüritus. Igast asutusest oli oodatud parim mees- ja naissportlane, asutuse juht ning juhendaja/õpetaja/treener.

Soomaal linde uurimas

19.02.2014

18. veebruaril käisime 6.-7. klassiga Soomaa keskuses linde uurimas. Harutati lahti mitu linnupesa, et kindlaks teha, millest need linnud selle ikka kokku panevad. Mikroskoopide all vaadati üle kogu põnev lindudega seotud materjal- suled, pesad, isegi toit jms. Jõudsime teha ka väikese ringkäigu õues ning kuulata mõne paigalinnu laulu.

Sõbrapäev!

18.02.2014

Meie tähistasime koolis sõbrapäeva 14. veebruaril. Õpilased said meisterdada kaarte, punuda sõbrapaela, teha pilti koos sõbraga ja otsida koolimajast südameid. Sel päeval kuulutasime välja ka igast klassist kõige sõbralikuma tüdruku ja poisi.

Suure-Jaani valla koolinoorte esivõistlus kabes

13.02.2014

Kolmapäeval, 12. veebruaril toimus Suure-Jaani Noortekeskuses  Suure-Jaani valla koolnoorte esivõistlus kabes. Võitis Olustvere Põhikooli meeskond. Teise koha sai Suure-Jaani Gümnaasiumi I võistkond ja kolmanda koha sai Lahmuse Kool. Kokku oli 6 võistkonda. Meie kooli lapsed olid igati tublid!

Viljandis korvpallivõistlus!

12.02.2014

7. veebruaril käis meie kooli korvpallimeeskond võistlemas Viljandi maapõhikoolide MV 6-9 klass. Osales kokku 6 võistkonda. Meil oli 3-4 koha mäng, aga kaotasime napilt ehk 5 punktiga. Treeneriks oli õpetaja Kuuno.

Soomaa

05.02.2014

30. jaanuaril külastasime 5. klasside ja TT poistega Soomaa keskust, et saada suuremat selgust meie metsades elutsevate imetajate kohta. Pakasest hoolimata jalutasime mõnusa tiiru matkarajal ning nägime mitmete loomade jälgi. Ka keskuses jagus meile mitmeid tegevusi- vaatasime filmi, selgitasime kiireimad loomapuzzlede kokkupanijad ning uurisime igaüks üht looma põhjalikumalt. Saime endale uued toredad metsloomade nimed.