05.2011 arhiiv

Kohtub kooli uus hoolekogu

26.05.2011

26. mail kell 11 toimub kooli hoolekogu koosolek.

Bonifatiuse Gildis saavad õpilased tutvuda erinevate ametitega

26.05.2011

26. mail saavad 9. klassi õpilased tutvuda käsitöömeistrite ametitega Bonifatiuse Gildis. Õpilastel on võimalus ise seebitegemist õppida.

Projektüritusel “Valgele Valgega”

26.05.2011

26. mail sõidavad kunstihuvilised õpilased, õp Maire Reimand ja Urve Kuldkepp projektüritusele „Valgele Valgega“ Viikingite külla. Kodutöö on eelnevalt juba näitusele saadetud, näitust saab vaadata Tallinna Botaanikaaias.

Kergejõustiku võistlustel Kammeri Koolis

26.05.2011

26. mail osaleb õp Kristjan Kärt õpilastega EO Eesti Ühenduse kergejõustiku võistlustel Kammeri Koolis.

Õpilaste sünnipäevapidu

25.05.2011

25. mail toimus õpilaste sünnipäevapidu.

Projektürituse “Bumerang” toel said õpilased toreda väljasõidu

25.05.2011

25. mail projektürituse „Bumerang“ väljasõit Vanaõuele, kus toimus kanuumatk. Projektijuht on kooli psühholoog Aili Umda, teda toetas 9. klassi õpetaja Kaja Saar. Õpilastest osalesid Peeter, Igor, Mario, Erki. Projekti toetas Viljandimaa alaealiste komisjon. Täname.

Jälle Kilplalas

24.05.2011

24. mail külastasid 1., 3., 4. klassi õpilased ja õp Jaana Henn teemaparki „Kilplala“

Olümpiapäeval Viljandis

24.05.2011

24. mail kutsus Viljandi Kaare Kool toimetulekuklasse olümpiapäevale Viljandi linnastaadionile. Olümpiapäevast võtsid osa Grete, Rauno, Egon, Veiko, Rogers koos kehalise kasvatuse õpetaja Kristjaniga.

Toimetulekuklasside õpilased käisid “Kilplalas”

19.05.2011

19. mail külastasid toimetulekuklassi õpilased koos õp Helen Rajamäega „Kilplala“ teemaparki.

“Savilinnul” on alati väga, väga tore

18.05.2011

18. mail osalesid kooli näitering ja valgusteater õp Kaja Saare juhendamisel teatrifestivalil „Savilind“. Märksõnad, mis kostusid laste suust „Savilinnu“ ürituse kohta – hea, lõbus, naljaks, pikk, super, lahe, huvitav, rõõmus, emotsionaalne, väljendusrikas. Kui küsisin, kas ühtegi negatiivset arvamust polnud, siis vastasid nad, et osad rääkisid liiga vaikselt; ei kuulnud, ma ise pabistasin väga kõvasti. Näiteringi juhendaja arvab, et see on väga, väga hea ja õige üritus lastele, keda huvitab näitekunst. Nüüd mõned näidendid, mis lastele eriti meelde jäid: 2 lapsele meeldis „Väike nõid“ – Tartu Emajõe Kool – etendus oli hästi kõlav, selge näitlejate koostöö oli sujuv ja mõnus tuttav lugu; 3 lapsele jäi meelde „Väikevenna sünnipäev“ – Kammeri Kool – meeldis Väikevend ja üldse mõnus tükk; „Pilleke metsas“ – Päinurme Internaatkool – väga asjalik ja tubli jutustaja; „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“ – Pärnu Kuninga Tänava Põhikool – väga hea näitlejate koostöö, lugu hästi lahedalt lahendatud; 2 last arvasid, et „Mutionu pidu“ oli vahva – Valga Jaanikese Kool – väga tore mutt, mõnus õpetlik ja lastepärane lugu; „Nukitsamees“ – Kosejõe Kool – eriti meeldis pikkade juustega koll.